Hlavní obsah

Maďarský starosta si v 78 letech vzal za ženu 18letou svobodnou matku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Osmasedmdesátiletý starosta maďarského města Kunhegyes András Szabó si v sobotu vzal za manželku osmnáctiletou ženu, svobodnou matku čtyřletého syna. V pondělí o tom informoval maďarský deník Blikk.

Foto: Fuszek Gábor/Blikk.hu

Věkový rozdíl je téměř 60 let.

Článek

List označil událost za svatbu století, protože až do soboty se řada obyvatel města domnívala, že se jedná pouze o pomluvu. Po městě totiž už delší dobu kolovaly zvěsti, že starosta zvolený za vládní stranu FIDESZ premiéra Viktora Orbána si chce vzít o 60 let mladší ženu.

„Chtěla jsem být u toho, abych viděla, zda je to pravda. Ten věkový rozdíl nechápu, to nemůže dělat dobrotu,“ uvedla osmdesátiletá místní obyvatelka. Sedmašedesátiletý József zase řekl, že osmnáctiletá žena je pro něho ještě dítě.

Ženich sledoval svou svatbu na mobilu před hotelem, než mu přišel výsledek covid testu

Koktejl

Naopak Erika je vdaná za muže, který je o třicet let starší, a starostu vůbec neodsuzuje. „Mezi námi je také velký rozdíl, žijeme spolu šťastně a vychovali jsme tři děti,“ reaguje Erika. „Když se ozve láska, tak tomu stejně nerozkážeš,“ dodala.

Někteří obyvatelé připomínají, že starosta se rozvedl jen před rokem a jeho bývalá manželka byla rovněž o dost mladší.

Szabó stojí v čele města již 16 let a před čtyřmi lety byl zvolen nejlepším starostou celé szolnocké župy. Ve městě žije téměř 8000 obyvatel.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám