Hlavní obsah

Machálková nasadila své babičce sledovací zařízení

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Leona Machálková má strach o svoji babičku. Několikrát se ztratila a tak jí zpěvačka pořídila monitorovací zařízení, které bude přesně sledovat její pohyb.

Článek

"Babička je už ve svém věku roztržitá, takže to je hodně užitečná věc. Bude jí devadesát, občas někde zabloudí," vysvětlila Novinkám Machálková důvod, proč monitorovací zařízení babičce pořídila.

"Bude ho nosit na krku a moje rodina tak bude mít přesné informace, kde se babička zrovna nachází, pokud by třeba nedorazila domů," říká zpěvačka.

Babička zpěvačky žije na Moravě, odkud Machálková pochází. "Žije s mojí tetou. Často si s rodinou telefonujeme a tak o občasném zabloudění babičky samozřejmě vím. Babička je skvělá, ale už jí v tomto věku ne vždy hlava funguje, což je naprosto normální," vysvětluje Machálková.

Monitorovací zařízení pořídila zpěvačka i osmiletému synovi Arturovi. "V parku, na cestách nebo centrech zábavy, kde je velká koncentrace lidí, to je podle mě skvělá věc," říká Machálková.

Že by syna ale šmírovala, zpěvačka vyvrací. "Jsem člověk, který si naprosto váží svojí svobody a stejně tak zacházím i se svobodou druhých. Člověk ví, jestli šmíruje nebo sleduje nezbytné. Od toho je svědomí a zdravý přístup k tomu," vysvětluje.

"V tomto věku je dítě stejně bezelstné a vyklopí mi i to, na co se neptám," dodala se smíchem zpěvačka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám