Hlavní obsah

Loupež jako z grotesky: Zloděj nejdřív propadnul stropem, pak zase nemohl vylézt ven

Novinky, zkr
Germantown

Tak to se opravdu jen tak nevidí! Víc zpackat loupež už totiž snad ani nejde. Dvojice mužů se vydala vykrást lékárnu v americkém Germantownu. Jeden z nich se do ní spouštěl přes strop, při tom ale tvrdě dopadl na zem. Když chtěl zase dírou vylézt, znova několikrát spadl. Nakonec sice uprchl, na místě ale zapomněl batoh s ukradenými léky i helmu se svými iniciály, uvedl server philly.com.

BEZ KOMENTÁŘE: Víc zpackat loupež už snad ani nejde

 
Článek

Kuriózní přepadení jako z grotesky se odehrálo 22. listopadu odpoledne. Počínání dvou evidentně neschopných zlodějíčků zaznamenala bezpečnostní kamera.

Podle policie si muži nejdříve vyřízli ve stropě otvor. Tím se pak jeden z nich snažil opatrně dostat do lékárny. Jenže místo toho z výšky spadnul na své pozadí a ještě k tomu se na něj sesypala i část stropu.

Potom ve spěchu naházel do svého batohu množství léků a vydal se na cestu zpět. Ta byla ale možná ještě krkolomnější, než jeho příchod. Třikrát se mu totiž nepovedlo vyšplhat se zpět nahoru. Vyšlo mu to až na počtvrté, za pomoci židle. Na místě však zanechal nejen lup, ale i svou přilbu se štítkem stavební firmy a vepsanými iniciály D. A.

Další neumětelové

Směle konkurovat této dvojici by mohli lapkové, kteří se v září pokusili přepadnout prodejnu v americkém Arlingtonu. Rovněž i oni odešli z místa činu s prázdnou. Maskovaného muže, který vstoupil do provozovny jako první, totiž vylekala petarda, kterou dovnitř hodil jeho komplic. Zmateně se obrátil a strhl k útěku i svého kumpána.

BEZ KOMENTÁŘE: Zloději sami sebe vyděsili dělobuchem, zpanikařili a utekli

A stejně tak odešla bez kýženého lupu pětice zlodějů, kteří přišli na konci července vykrást klenotnictví v Garden Groove v USA. Rozhodně totiž nepočítali s tím, že na ně nastoupí pětašedesátiletá majitelka obchodu a začne po nich střílet. Z prodejny utíkali takovým fofrem, až se srazili u dveří.

BEZ KOMENTÁŘE: Jako malí kluci utíkali zloději před stařenkou, která po nich začala střílet

Reklama

Výběr článků

Načítám