Hlavní obsah

Hurleyová se pokouší prorazit v Bollywoodu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britské herečce a modelce Elizabeth Hurleyové se posledních šest let neuvěřitelně lepí smůla na paty. Žádný z filmů, které v jejich průběhu natočila, se nestal hitem, ale naopak představoval naprostý propadák.

Foto: Jiří Malyška

Pošpození vozu

Článek

Nepřekvapuje tedy, že se rozhodla definitivně ukázat záda jak Hollywoodu, tak i britským filmovým tvůrcům. Jak uvádí londýnský deník Mirror, chce v příštím roce zkusit štěstí v indické Bombaji.

Možná využije Puriho slávy

Zdejší filmové ateliéry, jimž se přezdívá Bollywood, jsou nejen největší na světě, ale navíc se v nich každoročně točí zhruba dvojnásobný počet titulů než v americké metropoli celuloidových snů.

Podle informovaných zdrojů by se měla Liz Hurleyová už tento měsíc objevit před kamerami po boku nejoblíbenějšího indického herce Oma Puriho.

"Liz věří, že v odlesku jeho slávy se jí podaří znovu dostat na vrchol popularity," naznačují hereččini důvěrní přátelé.

S penězi, jimiž disponuje Lizin současný přítel, sedmatřicetiletý indický multimilionář Arun Nayar, by to podle nich neměl být žádný problém.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám