Hlavní obsah

Lindsay Lohanovou nafotili, jak šňupe kokain

Novinky, Famous

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Život Lindsay Lohanové je opět v troskách. Nyní ji svět může spatřit zcela mimo vlastní kontrolu, jak do nosu nasává kokain, a pak v omámení ukazuje kamarádům bílý nos od drogy. Jednadvacetiletá herečka přitom před pár týdny opustila léčebnu pro závislé na alkoholu a omamných látkách. Snímky zfetované hvězdy filmu Můj auťák Brouk poprvé přinesl britský magazín NOTW.

Článek

Kamarádka Lohanové pak novinářům přiznala, že se herečka potácí z jedné krize do druhé a svůj život vůbec nezvládá. "Dala si snad dvacet lajn kokainu během jediné noci. Stála sama svlečená do kalhotek a šňupala to přímo z konferenčního stolku. 

Lohanovou vůbec nezajímalo, kdo ji vidí a kde co dělá. Ani se nesnažila přestat pít. Snažila se roznášet všem lahve s vodou, aby lidi zmátla a mysleli si, že je čistá, ale svou láhev vylila a naplnila vodkou se sodou," přiznala NOTW Lohanové kamarádka.

Návštěvník nočního baru Teddy´s v hollywoodském hotelu Roosevelt pak pořídil videozáznam, který prodal magazínu NOTW. Na snímku lze vidět Lohanovou, jak přijíždí v jedenáct v noci do klubu a jde rovnou na toalety. Se dvěma kamarádkami pak na záchodě nasává bílý prášek z pytlíku, který měla v kapse u džín.

Reklama

Související témata:

Související články

Lindsay Lohanová se předávkovala kokainem

Lindsay Lohanová si namíchala téměř smrtelný mix kokainu a léků proti bolesti. Dvacetiletá herečka, která právě natáčí v Londýně reklamu na módní značku...

Výběr článků

Načítám