Hlavní obsah

Letušky předvedly cestujícím na palubě letadla bollywoodský tanec

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Helsinki

Pasažérům aerolinek Finnair letící 17. ledna z finských Helsinek do Nového Dillí se dostalo na palubě letadla zážitku, který asi nikdo z nich nečekal. Letušky a stevardi se totiž rozhodli oslavit indický den státnosti tancem v bollywoodském stylu.

BEZ KOMENTÁŘE: Letušky finských aerolinek tancují indické tance

 
Článek

Posádka letu AY201 společnosti Finnair AY201 překvapila cestující velmi kvalitním tancem ve stylu indického Bollywoodu. Celkem 24 letušek a stevardů pobavilo pasažéry skvěle synchronizovaným podáním tance na skladbu Deewangi Deewangi z filmu Om Shanti Om. Nezapomněli přitom ani slušivé propriety.

Podle amerického deníku New York Times přišla se zajímavým nápadem letuška Helena Kaartinenová, podle které šlo o skvělý způsob, jak vzdát Indii určitý respekt. Ve společnosti Finnair letuška prý pracuje už celých 32 let.

Nešlo ovšem ani trochu o nějaký spontánní nápad. Už v prosinci si vybrala členy posádky pro tento let, se kterými dvakrát týdně nacvičovala tanec nedaleko helsinského letiště. Pomáhala jí přitom ještě i bývalá letuška z Bombaje, která je taneční instruktorkou bollywoodských tanců.

Reklama

Výběr článků

Načítám