Hlavní obsah

Letuška připravila cestujícím příjemné překvapení

Mnoho cestujících se při předvádění bezpečnostních instrukcí před odletem letadla nudí a často je ani nevnímá. Americká letuška Martha Cobbová se ale při jednom letu společnosti Southwest Airlines postarala o to, aby každý dával pozor. Suchý přednes pokynů totiž změnila v humorný výstup a pasažéry tím dokonale překvapila.

Letuška podala cestujícím bezpečnostní instrukce nezapomenutelným způsobem

 
Článek

„Můj exmanžel, můj nový přítel a jejich rozvodový právník vás provedou bezpečnostními instrukcemi tohoto Boeingu 737-800,“ začala Cobbová své originální podání bezpečnostních instrukcí.

Způsob upevnění bezpečnostního pásu pak přirovnala k zapínání podprsenky své babičky. Když jedna z jejích kolegyň předváděla zapínání typicky žluté záchranné vesty, dodala, že v případě, že by kapitán přistál vedle vířivky, dostane každý cestující od společnosti Southwest maličké žluté bikiny.

Cobbová video natočila už před třemi měsíci během letu do Salt Lake City, na internet ho ale nahrála až o tomto víkendu. Okamžitě se stalo obrovsky populárním, což letušku překvapilo, jak uvedla pro server Today.

„Vždycky jsem sršela sarkasmem. Umím se chovat jako dospělý, když je to potřeba, ale je mnohem zábavnější rozesmát ostatní. Dokud je bezpečnost naše priorita, můžeme se bavit,“ řekla Cobbová, která pracuje jako letuška u Southwest Airlines sedm let. Podobný výstup předvedla během mnoha letů, často ale s různým zněním.

„Jsme aerolinkami, které milují zábavu. Jak si můžete všimnout z videa, (Cobbová) má rozhodně ráda svou práci,“ okomentoval video mluvčí společnosti Dan Landson.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám