Hlavní obsah

Letící zmrzlá klobása přerazila řidiči nos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Stáhnete-li si v teplém dni za jízdy v autě okénko, pozor! Nikdy nevíte, co odtud může přiletět. Když tak učinil jeden řidič v anglickém Essexu, kde se vzala tu se vzala, oknem se přiřítila zmrzlá klobása a přerazila mu nos.

Článek

Šestačtyřicetiletý nešťastník v South Woodham Ferrers dokázal ještě bezpečně zastavit vůz, než mu kolemjdoucí přispěchali na pomoc.

"Jel v autě, když otevřeným okénkem přiletěl útočný předmět a zasáhl jej do nosu," řekl mluvčí přivolané záchranné služby internetovým stránkám BBC.

"Bylo mi ho moc líto - musela to být neuvěřitelná náhoda strefit se tou uzenkou do okna jedoucího auta," dodal. Řidič podle něj ztratil spoustu krve a nos mu celý otekl.

"Říkal, že jel domů po práci a měl stažené okénko, protože bylo tak pěkně. Pak uviděl auto jedoucí v protisměru a ucítil prudkou bolest na nose. Ještě zvládl zastavit, aniž by někoho srazil." Policie bizarní incident vyšetřuje.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám