Hlavní obsah

Leoš Mareš si v sobotu převzal luxusní apartmán v Bulharsku

Právo, Vlaďka Merhautová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

CAREVO

Leoš Mareš převzal v sobotu svůj nově koupený apartmán v Bulharsku. Populární moderátor Leoš Mareš dotáhl do úspěšného konce svůj nejzajímavější investiční krok. Apartmán v bulharském Carevu na černomořském pobřeží si byl osobně převzít.

Foto: Stanislav Peška, ČTK

Leoš Mareš s přítelkyní Monikou Poslušnou.

Článek

Na pobřeží Černého moře nové bydlení pro Čechy vystavěla česká cestovní kancelář Alexandria. Leoš Mareš do investičně zajímavého projektu investoval něco přes tři milióny korun.

Zúčastnil se slavnostního sobotního večera při otevírání rekreačního střediska rozprostírajícího se na osmi tisících čtverečních metrech. Právu, které bylo u toho, vyjádřil svoji spokojenost se vzhledem luxusního 2+1.

Z Bulharska rychle do Loun

Mareš se v bulharském Burgasu ochotně fotil s českými turisty začínajícími dovolenou na jihu.

Zde si Leoš Mareš koupil apartmán.foto: Právo/Vlaďka Merhautová

Také při slavnostním večeru, uspořádaném Alexandrií k uvedení do života jejího zatím největšího projektu, s úsměvem pózoval s účastníky akce. Bylo vidět, že společné foto s Leošem Marešem je žádaným úlovkem do rodinného alba.

Moderátor ovšem možnosti ubytovat se v sobotu ve své nové zahraniční nemovitosti nevyužil. Nepočkal ani na noční ohňostroj a v půl deváté odjel na letiště. V Čechách ho totiž ještě čekalo moderování diskotéky v Lounech.

Proč si vybral zrovna investování do apartmánového komplexu Hermes Alexandria v malém městečku 72 km jižně od Burgasu? „Doporučil mi to realitní makléř, se kterým spolupracuji,“ řekl Právu. „Klubový areál Hermes s možností koupit si apartmán se objevil v nabídce a mně se líbil. Svoji investici jsem si zkontroloval a jsem velmi spokojený.“

Pracuje tak akorát

Zatímco ostřílení a desetiletími prověření matadoři nejslavnější bulharské rockové skupiny Šturcite (něco jako u nás Olympic) to pěkně mezi bazény klubového komplexu osolili, Leoš Mareš sděloval Právu své čerstvé dojmy. Jeho apartmán se nachází v sedmém patře jedné z budov a patří k těm největším. „Beru to jako investici, další využití zvažujeme. Jak budeme apartmán využívat, se uvidí. Zajímalo mě především ekonomické hledisko a tudíž nebylo až tak podstatné, jestli je v horách nebo někde jinde.“ Na otázku, zda se v dohledné době do své nové luxusní nemovitosti vydá s rodinou na dovolenou, nedokázal odpovědět.

Hned však dodal, že moře a okolí je skvělé. A jak vnímá prostředí kolem luxusního střediska, kde probíhají dokončovací práce? „Jde o novou stavbu a je to jen pár hodin po otevření. Když dostavíte dům, tak je normální, že je kolem nepořádek.“

Co říkáte názorům, že si nabíráte práce, víc než je zdravo? „Jsem v pohodě, je to normální práce. I maminka si myslí, že pracuju tak akorát,“ komentoval se smíchem přesun z akce v zahraničí na diskotéku do Čech i to, že k nejrůznějším moderátorským aktivitám pravidelně od brzkého rána vysílá v rádiu. K chystané svatbě, o které se proslýchá, že bude v první půlce července, se ale odmítl vyjádřit.

„Ubezpečuji vás, že neděli prožiju v pohodičce s rodinou,“ řekl Právu na závěr.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám