Hlavní obsah

Lenny Kravitz nenosí na rande spodní prádlo

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BERLÍN

Rockový zpěvák Lenny Kravitz prozradil své tajemství, které prý pokaždé učaruje mladým dívkám a ženám. Na první schůzku si totiž nikdy nebere spodní prádlo. Dále také nepoužívá vodu po holení, které mnozí muži přikládají velký význam.

Foto: Marcel Vašut
Článek

"Nevěřím na takové hlouposti, že ženu dostane spodní prádlo nebo vůně chlapské vody po holení," uvedl čtyřicetiletý rocker v rozhovoru pro německou verzi pánského magazínu Playboy.

Vodu po holení nesnáší

"Nejdůležitější věcí je pro mě nikdy nenosit žádné spodní prádlo a za žádných okolností na sebe neplácat vodu po holení," konstatoval Kravitz.

Lamači ženských srdcí připadá voda po holení "odporná a nechutná". Muže, kteří po ní "páchnou", považuje za "podezřelé a nedůvěryhodné". "Lepší je používat olej," usoudil zpěvák.  

Budoucnost si vytyčil

Lenny v rozhovoru také prozradil, že již v mládí přesně věděl, jak bude vypadat jeho budoucnost. Vidina úspěchu jej stále žene kupředu.

"V showbyznysu je daleko jednodušší být nevypočitatelný, náladový a vrtkavý. Dost možná je to i můj případ, ale budu se snažit se polepšit," slíbil fanouškům.

Reklama

Související témata:

Související články

Kravitz: Kidmanová mi byla inspirací

Devětatřicetiletý zpěvák Lenny Kravitz se poprvé od prosincového rozchodu s Nicole Kidmanovou k jejich zmatenému vztahu veřejně vyjádřil v rozhovoru...

Lenny Kravitz má piercing na penisu

Zpěvák Lenny Kravitz odhalil tajemství, které podle něho vysvětluje, proč sklízí u žen obrovský úspěch. Příslušnice slabšího pohlaví totiž nejvíce přitahuje...

Výběr článků

Načítám