Hlavní obsah

Lady Gaga opět šokuje, tělo jí zakrývají jen tři zipy

Novinky, Dagmar Plecháčová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Jedna z nejpopulárnějších zpěvaček současnosti Lady Gaga ve svých odvážných modelech odhalila již téměř vše, ale průhledná kombinéza, kterou na sebe oblékla při focení pro britský hudební časopis NME, je silná káva i na provokatérku jejího kalibru. Extrémně průsvitné černé body stěží zakrývá i ty nejintimnější části jejího těla.

Článek

Choulostivá místa nejsou kompletně vidět pouze díky třem příhodně umístěným zipům. Fanouškům zpěvačky tak zbývá už jen málo představivosti, jelikož dál by v odhalování Lady Gaga mohla zajít už jen těžko, pokud si nepřeje zdobit obálky erotických časopisů.

Na titulní straně magazínu NME, kterému Gaga poskytla rozhovor, je zvěčněna, jak si skrz rozepnutý zip sahá na ňadro. Druhá ruka jí přitom směřuje přes rozevřený zip v rozkroku, pod nímž je pětadvacetiletá hvězda hitů jako Poker Face či Alejandro zcela nahá.

Na fotografii uvnitř posledního vydání časopisu si pak zpěvačka oběma rukama drží prsa, zip v rozkroku má sice již zavřený, ale přesto toho příliš nezakrývá. Celou podivínskou image dotváří fialovoblonďatá paruka, černě orámované oči a zpěvaččiny v poslední době oblíbené špičaté výčnělky v obličeji.

Posledním singlem Gaga pohoršila křesťanskou církev

Lady Gaga poskytla rozhovor při příležitosti představení svého nového singlu s názvem Judas (Jidáš). Popová diva si v něm nebere servítky, song je plný vulgarismů.

Není divu, že křesťanská církev je singlem pohoršena, jelikož v něm interpretka mimo jiné zpívá, že je do Jidáše zamilovaná a přidává mu své přízvisko Gaga za jméno. Ve videoklipu pak zpěvačka představuje Máří Magdalenu. Jidáše, který zradil Ježíše Krista, hraje herec Norman Reedus.

Reklama

Výběr článků

Načítám