Hlavní obsah

Kylie Minogue se bude léčit v Londýně

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Australská zpěvačka Kylie Minogue se bude z rakoviny prsu nadále léčit v Londýně. V úterý to oficiálně oznámila její zastupující společnost.

Článek

Sedmatřicetiletá Minogue se v květnu podrobila operaci kvůli rakovině prsu v Melbourne.V britské metropoli bude nyní její léčba pokračovat. V Londýně s ní bydlí její přítel, francouzský herec Olivier Martinez.

Po zákroku vyšlo najevo, že má Kylie metastázy. Sama zpěvačka své fanoušky upozornila, že její cesta za uzdravením bude ještě dlouhá. [celá zpráva]

Nedočkaví fanoušci

Kvůli nemoci musela Kylie odložit koncertní turné Showgirl, například v Hongkongu a Singapuru. Příznivci si mají zakoupené vstupenky ponechat do té doby, než bude rozhodnuto o dalším datu. Podle tiskové agentury AAP by se koncerty měly konat nejpozději do osmnácti měsíců.

"Víme, že už se nemůžete dočkat nového data turné Showgirl. U této příležitosti bychom vám chtěli poděkovat, že budete trpěliví," uvedla společnost zastupující Minogue ve svém prohlášení.

"Ale zdraví Kylie je teď náš hlavní zájem a jsme si jisti, že to pochopíte. Nikdo z nás si nepřeje, aby se na pódium vrátila předčasně."

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Fanoušci buráceli: Kylie, všechno nejlepší!

Fanoušci, kteří přišli na sobotní koncert zpěvačky Dannii Minogue v kalifornském San Francisku, neopomněli narozeniny její sestry Kylie. Ta se nyní zotavuje...

Výběr článků

Načítám