Hlavní obsah

Kylie má metastázy, pomoc hledá i u léčitele

Právo, ČTK, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MELBOURNE

Nejméně roční přestávku si bude muset udělat australská zpěvačka Kylie Minogue kvůli prodělané operaci rakoviny prsu. Lékaři totiž zjistili, že choroba ji postihla víc, než předpokládali. Objevili prý u ní metastázy. Kromě radioterapie dá zpěvačka i na rady léčitele.

Článek

Kylie Minogue se chirurgickému zákroku podrobila v květnu a doktoři se dali slyšet, že zákeřnou chorobu patrně podchytili včas, dříve než nádor stačil metastázovat. Teď se ale obávají, že rakovina zasáhla zpěvačku víc, než se předpokládalo.

Sedmatřicetiletá Minogue, která se v současné době podrobuje radioterapii v nemocnici v australském Melbourne, bude potřebovat šest měsíců intenzivní léčby a dalších šest měsíců na zotavenou.

"Doufalo se, že by mohla být zpět do konce roku a zvládnout všechna vystoupení, která zrušila, ale nestane se tak," podotkl zasvěcený zdroj ze zpěvaččina okolí.

"Dřív než se zase bude moci pustit do práce, bude muset urazit ještě dlouhou cestu. Řekli jí, aby počítala nejméně se šesti měsíci terapie. Pak bude ještě dlouho trvat, než se dostane do tak dobré formy, aby mohla absolvovat vyčerpávající turné," doplnil.

Kromě radioterapie Kylie požádala o pomoc také lidového léčitele. "Kylie je přesvědčená, že pozitivní energie vyzařující z jeho rukou zničí rakovinové buňky v jejím těle," uvedl zdroj ze zpěvaččina okolí.

Terapeuta jí doporučila herečka Olivia Newton-Johnová (56), která má s jeho schopnostmi nejlepší zkušenosti. Díky jeho péči, a jak dodává, také příklonu k buddhismu, se jí podařilo nad zákeřným onemocněním rakovinou prsu zvítězit.

Reklama

Související témata:

Související články

Kylie Minogue má rakovinu prsu

Lékaři u australské zpěvačky Kylie Minogue objevili rakovinu prsu, která je podle nich v počáteční fázi. Kvůli dalším vyšetřením musela odložit své koncertní...

Operace Kylie Minogue byla úspěšná

Zákrok, který podstoupila zpěvačka Kylie Minogue, byl úspěšný. V sobotu to oznámila lékařka, která operaci na předměstí Melbourne provedla. Ačkoliv se ohledně...

Výběr článků

Načítám