Hlavní obsah

Kurnikovová: Stále s Iglesiasem chodím

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Enrique Iglesias v pátek prohlásil, že ukončil vztah s ruskou tenistkou a modelkou Annou Kurnikovovou. Blonďatá krasavice se však zpěváka nehodlá lehce vzdát, proto informaci tvrdošíjně popírá a šíří kolem sebe, že jsou stále spolu.

Foto: Techmania Science Center

Letošní jubilejní desátá Noc vědců přilákala celkem třicet čtyři a půl tisíce lidí.

Článek

"Jsme stále krásný milující se pár," řekla Kurnikovová britskému listu News of the World. "Je to krásný chlapec a velký zpěvák," dodala.

"Těžko se mi o tom mluví, nechci diskutovat ani o svém, ani o Annině životě. Jediné, co mohu říci, že jsme se rozešli, a to rozhodnutí je definitivní," tvrdí ale Iglesias.

Vztah se podle španělského zpěváka rozpadl kvůli flirtující Anně, která na nedávném večírku v Las Vegas sváděla herce Mickeyho Rourka a někdejšího modela Marka Wahlberga.  

V tenisu bude pokračovat

Kurnikovová zároveň prohlásila, že uvažuje o pokračování tenisové kariéry bez ohledu na to, že se v poslední době žádných turnajů nezúčastňovala. Naznačila, že je připravena na letní turnaje, zejména Wimbledon.

"Mým cílem je být zase zcela ve formě a znovu začít vyhrávat na důležitých turnajích," zdůraznila Ruska.

Rovněž ji láká kariéra u filmu. Nic by prý nenamítala proti roli přítelkyně agenta 007 ve snímku o Jamesi Bondovi.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám