Hlavní obsah

Kůň královské gardy se v Londýně zakousl nerozvážné turistce do rukávu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sílu okřídleného přísloví „Komu není rady, tomu není pomoci“ na sobě pocítila turistka, která v Londýně zatoužila po snímku vedle koně s jezdcem královské gardy. Zvířeti se její přílišná blízkost nezamlouvala a mladé ženě chvíli trvalo, než se vysvobodila ze sevření koňských čelistí.

Kůň v Londýně se zakousl turistce do bundyVideo: AP

 
Článek

Na sociálních sítích se rozšířilo video, které dámu v nadýchané tmavé bundě a zeleném svetru zachycuje, jak pózuje těsně vedle koně, než jí kamarádka pořídí pár záběrů.

Snímkuchtivá turistka zřejmě přehlédla nebo nechtěla vidět výraznou ceduli s varováním, že koně mohou kopat či kousat a že lidé by se neměli dotýkat otěží.

Když natáhla ruku směrem k hlavě koně, aby jej pohladila, zvíře zjevně žádnou radost nemělo a uchýlilo se k protiakci. Zakouslo se do rukávu ženiny bundy a škubalo hlavou ze strany na stranu, informoval deník The Sun.

Turistka se snažila vyklouznout, ale kůň nechtěl pustit. Jezdec vše sledoval s kamennou tváří a ani náznakem se nepokusil nedisciplinované ženě pomoci, jako by ji chtěl ve svízelné situaci pořádně „vymáchat“.

Kůň po chvíli povolil a rozrušená žena se vrátila do bezpečí ke kamarádce, která jí setřela z bundy zvířecí sliny. Nerozvážné turistce zůstala nepříjemná vzpomínka, natržený rukáv a zřejmě i ponaučení, že pro další podobné snímky si od zvířat zachová větší odstup.

Koně vídeňských drožkařů přecházejí na nové podkovy. Plastové

Koktejl

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám