Hlavní obsah

Kubelková s Borhyovou to rozjely na party Bailanda

– PRAHA
Novinky, Jakub Kynčl

Úvodní party k tanečně-charitativní soutěži Bailando na pražském Střeleckém ostrově proběhla ve velkém stylu. Že jsou cíle tanečních partnerů českých celebrit ušlechtilé, o tom asi nikdo nepochybuje. To, že se s nimi ale známé osobnosti, které se budou na parketu pohybovat ztotožní, už tak zcela samozřejmé být nemusí.

Článek

Bailando se rozjede na televizních obrazovkách TV Nova již tento pátek. Osm tanečních párů se vypraví na parket ve snaze zvítězit a splnit potřebný sen. Na parketu se objeví mimo jiné Lucie Borhyová, Iva Kubelková, Jiří Mádl či Tomáš Krejčíř. Jejich taneční partneři by v případě vítězství splnili potřebný sen jedné či více osob, tudíž bude v soutěži velmi patrný charitativní podtext.

"Když jsem dostala nabídku na Bailando a zaslechla jsem oč v té soutěži jde, pomáhat. Myslím si, že je velmi důležité pomáhat druhým a vcítit se do jejich pozice. Tady jde o pomoc prostřednictvím tance a dávám do toho maximum. Moc tanečních zkušeností nemám, proto mám ale trochu strach. Najednou nebudu v pozici moderátorky, ale tanečnice. Když jsem začínala vysílat první zprávy, tak jsem měla strach, že po rozsvícení červeného světýlka nebudu moct mluvit. Teď budu mít strach, že nebudu moci po rozsvícení červeného světýlka udělat jediný taneční krok," řekla Novinkám s úsměvem jedna z účastnic soutěže Lucie Borhyová.

V porotě usednou odborníci

"Příběh mého tanečního partnera mě velmi zasáhl. Jde o jednadvacetiměsíčního chlapečka, který je na tom zdravotně velmi špatně. A my máme v rodině také nemocného malého chlapečka, takže vím, co to je, když čekáte, že se vám narodí zdravé miminko a pak zdravé není. Už proto mě to zasáhlo a budu se snažit dělat maximum," dodala pro Novinky Borhyová.

Moderování soutěže se ujme Dalibor Gondík s Kristinou Kloubkovou, do poroty pak usednou úspěšní tanečníci a choreografové.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám