Hlavní obsah

Krásná Inna opustila Jaromíra Jágra. Už měsíc se neviděli

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Jaromír Jágr (37) a Inna Puhajková (23) se už skoro měsíc neviděli. Jágr má náročnou přípravu na novou hokejovou sezónu v zahraničí a Inna si v Praze dodělává zkoušky na vysoké škole. Rozchod se ale prý nekoná.

Článek

"Jarda maká v Rusku na ledě. Připravuje se na novou sezonu a já slavím, protože jsem udělala ve škole včera důležitou zkoušku. Příští týden mě ještě čeká těžká zkouška z politologie, tak se musím šprtat, " řekla Novinkám Inna Puhajková

Krásná modelka se svým stylistou Kájou Pavlíčkem vyrazila na párty televize Prima a přítomní hosté na ni mohli oči nechat. Inně to velmi slušelo a neoficielně byla vyhlášena nejkrásnější ženou večera. "Už to není žádná malá holčička. Zženštila a je to nádherná baba," neslo se klubem Hard rock café, kde se párty konala.

Inna se v Čechách zdrží do 14. září. S přítelem Jaromírem Jágrem se tak neuvidí ještě skoro měsíc. "Denně si voláme, to víte, že se mi stýská," dodala Inna. Alespoň má ale nablízku Jardovy rodiče, u kterých teď bydlí.  "Jsou naprosto úžasní. Máme moc hezký vztah," dodala Puhajková.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám