Hlavní obsah

Kráska porazila 200 žen v soutěži krásy. Teprve pak přiznala, že byla muž

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Brighton

Šestadvacetiletá Angkookrat Warangnamová se dostala v anglickém Brightonu do finále modelingové soutěže z asi 200 pohledných dívek, které bojovaly v rámci soutěže Next Hot Model. Když uspěla, šokovala porotu prohlášením, že bývala mužem.

Foto: bee.net.vn

Angkookrat Warangnamová

Článek

Thajský transsexuál známý jako Toon byl jednou z 200 účastnic populární soutěže a bez větších problémů se probojoval skrz první kola soutěže. Porotce přitom oslovil zejména hlubokýma hnědýma očima, dlouhou tmavou hřívou a výbornou postavou. Poté, co jej všichni porotci svorně poslali do finále, vypadlo z něj, že se narodil jako muž.

"Během celého výběrového procesu nás ani na moment napadlo, že by ta krásná dívka byla někdy muž. Vím, že hodně porotců ukazovalo snímky soutěžících rodině a přátelům se žádostí o pomoc při výběru. Tohle však nikoho ani nenapadlo. Když jsme rozhodovali o finalistkách, byla tato Thajka na seznamu všech porotců. Každý ji měl za jednu z nejhezčích dívek v soutěži," uvedl organizátor soutěže Scott Woolgar.

"Soutěž je založená na přístupu, vzhledu a osobnosti - Toon má všechno. Je to o čisté kráse a je nedůležité, zda se narodila jako muž či žena. Věříme, že krása není tak povrchní, a jsme rádi, že máme Toon ve finále," uvedl organizátor směrem k soutěžící, která má však ve svém pase v kolonce pohlaví stále uvedeno "muž".

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám