Hlavní obsah

Krainová vzkazuje nevěrnému exmilenci Hudlerovi: Na omluvy už je pozdě

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Simona Krainová (36) se dočkala omluv od svého expřítele Jiřího Hudlera (25), se kterým se rozešli poté, co vyplavala na povrch jeho aféra s prostitutkami. Hokejista se omluvil jen přes média. "Nemá koule to ani udělat osobně, to je smutný," řekla Novinkám Simona.

Článek

"Jsem ráda, že měl Jirka koule udělat tak pěkný rozhovor do novin a neměl koule na to se mi omluvit osobně. Hlavní ale je, že měl koule na ty prostitutky," říká se smíchem Simona. "Mně se od té události ani jednou neozval, prý je mu trapně," vysvětluje.

Hudler v rozhovoru aféru s prostitutkami popírá. Prý byli s přáteli jen na večírku. "No samozřejmě, já také běžně chodím na večírek do bordelu a protože jsou gigolové hrozně fajn, pak s nimi ještě pokračuji na hotelový pokoj. Samozřejmě ve vší počestnosti, prostě jen paříme," směje se topmodelka.

"Přeju mu, aby teď našel tu kopii Simonky, jak v rozhovoru říkal. A té kopii přeji, aby ji už nepodváděl se štětkama," dodala Krainová.

Simona má za sebou nepovedené manželství s Bořkem Slezáčkem i bolestivý rozchod s Hudlerem. Ani jeden ji "nepřinutil", aby se naučila vařit. Až teď se rozhodla, že s tím něco udělá. "Přihlásila jsem se do kurzu vaření v klubu a restauraci SaSaZu, kterého jsem tváří. Ať překvapím nápadníky něčím jiným než pečeným kuřetem a míchanými vajíčky," dodala Simona.

Reklama

Související témata:

Související články

Krainová se rozešla s Hudlerem

Simona Krainová (36) se rozešla s hokejistou Jiřím Hudlerem (25). Podle informací Novinek za to mohou zálety slavného hokejisty. Bolavé srdce si topmodelka...

Výběr článků

Načítám