Hlavní obsah

Kráčí Paltrowová ve stopách Yoko Ono?

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Úspěšná americká herečka Gwyneth Paltrowová se rozhodla, že vynikne i zpěvem. Využít k tomu chce Coldplay, britskou skupinu svého partnera Chrise Martina. Hudební fanoušci se začínají bát, aby nebyl její vliv tak zhoubný jako byl ten, který měla Yoko Ono na legendární Beatles.

Foto: Josef Zajíc

Režisér Lumír Olšovský v Domě knihy LIBREX, 1.2.2013

Článek

Zpěvaččini přátelé tvrdí, že Gwyneth zpívá skvěle. Ona ale chce být dokonalá a svému milému neudělat ostudu. Bere proto lekce zpěvu, aby při nahrávání příští desky Coldplay její výkon stál za to. Chris Martin totiž vyhověl jejímu přání a nechá ji zpívat v doprovodném sboru.

Otázkou je, jak se na to dívají zbývající členové skupiny. Ozývají se hlasy, že by hereččino proniknutí do skupiny mohlo být začátkem konce Coldplay. Už teď je srovnávána s Yoko Ono, jejíž přítomnost byla svého času zdrojem neshod mezi členy Beatles. Ty tehdy vyústily v odchod Paula McCartneyho ze skupiny a tím v její rozpad.

Ostatní tři členy Coldplay už také prý začalo trochu štvát, že média neustále píší o vztahu Chrise Martina a Gwyneth Paltrowové a nevěnují se vůbec jejich hudbě.

Myslíte si, že skupina hereččin vliv ustojí? Hlasujte v anketě!

Anketa

Ustojí Coldplay vliv Gwyneth Paltrowové?
ano
22,8 %
ne
54,4 %
to ukáže až čas
22,8 %
HLASOVÁNÍ SKONČILO: Celkem hlasovalo 136 čtenářů.

Reklama

Výběr článků

Načítám