Hlavní obsah

Kouzelník přenášel svět magie do nové dimenze, chybičce se ale nevyhnul

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Ettlingen

Moderní doba si žádá moderní přístupy. A tak i kouzelníci museli zmodernizovat své kousky. Do svých čar a kouzel tak zapojují i nejnovější elektronické přístroje, jak to dělá například Simon Pierro. Přestože mu věci v rukou jen hrají, drobné chybě se přece jen nevyhnul.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: I mistr tesař se utne, jeden trik se kouzelníkovi úplně nepovedlVideo: iOSmagic, Newsflare.com

 
Článek

Zapomeňte na klobouk a králíka, kouzelník z německého Ettlingenu místo toho používá iPad nebo hodinky Apple Watch. Proto se také sám nazývá iPadovým kouzelníkem. Začátkem června natočil ve svém domě některé ze svých triků. Při nich se předměty, které drží v ruce, najednou objevují na obrazovce a obráceně či vzájemně přecházejí mezi displeji.

V jedné chvíli se však kouzelníkovi jeho trik poněkud vymkl z rukou. Na jednom záběru je vidět, jak pravítko, které mág jakoby vytahuje z hodinek, putuje displejem rychleji, než by mělo.

Pierro, který rád kombinuje klasické kouzelnické iluze s technickými inovacemi, nicméně i tak vyhrál řadu kouzelnických soutěží, a to nejen doma v Německu, ale i v zahraničí. Se svým uměním cestuje po celém světě a na internetu má přes 80 miliónů fanoušků.

Svět magie a kouzel ho přitahoval už od dětství. Zásadní zlom ale nastal v okamžiku, kdy ho v New Yorku pouliční mág obral ve skořápkách o jeho posledních 20 dolarů. Tehdy jeho vášeň pro kouzlení nabrala zcela novou dimenzi.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám