Hlavní obsah

Kočka přinesla zdánlivě bezvládnou krysu. Probrala se a nastal dokonalý chaos

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Kočka jedné rodiny ve městě Stratford-upon-Avon ve střední Anglii se zřejmě chtěla zavděčit svým páníčkům, když do jejich obývacího pokoje přinesla v zubech bezvládné tělo krysy. Ta vypadala jako mrtvá, vzápětí ale vyvedla všechny z omylu.

Chytání krysy trvalo nakonec dva dnyVideo: Reuters

 
Článek

Majitelé domu i kočka se nestačili divit, když tmavě šedý tvor náhle „ožil“ a začal pobíhat po místnosti. Rodina zpanikařila a začala hlodavce nahánět košťaty, krabicemi i dalšími předměty, přičemž její členové chvílemi vyděšeně vyskakovali na židle.

Krysa v chaotické honičce, k níž se přidala i kočka, dlouho unikala. Schovávala se za nábytkem, načež se vyšplhala na nosnou tyč okenního závěsu, z níž pak seskočila zpět dolů.

V jednu chvíli se jednomu z členů rodiny podařilo lapit nezvaného hosta pod průhledný plastový poklop. Radost ale trvala jen pár vteřin, protože hlodavec ze zajetí unikl.

Majitelé domu si definitivně oddechli až druhý den, když se krysa vydala opět nahoru po závěsu a matka rodiny oponou zatřásla tak, že hlodavec vypadl ven z okna. K radosti rodiny, ale k lítosti kočky.

Uprchlá krysa a vydra způsobily poprask během letu

Cestování

Reklama

Výběr článků

Načítám