Hlavní obsah

Kočka kaskadérka zaměstnala několik záchranářů. Nakonec utekla

Novinky, zkr

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Vila Isabel

V brazilském Vila Isabel se začátkem září odehrála velmi dramatická záchranná akce, jejímž cílem bylo dostat do bezpečí kočku. Ta uvízla na klimatizaci, umístěné na devítipatrové budově. Na místě zasahovali nejméně čtyři záchranáři, zvíře jim však předvedlo několik kaskadérských kousků a nakonec uteklo.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Kočka předváděla kaskadérské kouskyVideo: ALD, Newsflare.com

 
Článek

Černá kočka seděla na bedně od klimatizace ve 4. patře budovy Edifício Residencial Boulevard. Z okna o poschodí výš se k ní začal slaňovat jeden ze záchranářů. Když se začal přibližovat, zvíře se dalo na zběsilý úprk. Šplhalo po kolmé stěně domu a výpletu v okně, pak spadlo na klimatizaci v patře pod ním.

Tam se záchranář pokusil kočku chytit do ruky, ta ale raději skočila dolů. Tam dopadla do deky, kterou drželi další dva záchranáři, odrazila se od ní a v plné síle a nezraněná zmizela pryč. Celou akci natočila místní obyvatelka Andréa Lima, jejíž výkřiky v záznamu naznačují, že to bylo opravdu drama.

Reklama

Výběr článků

Načítám