Hlavní obsah

Kidmanová bude nejdražším řečníkem světa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

SYDNEY

Australská herečka Nicole Kidmanová vyjednala v přepočtu na koruny jedenáctimiliónový honorář za pětadvacetiminutové vystoupení na nadcházející ekonomické konferenci v Sydney. Minuta jejího sladkého hlasu organizátory přijde na 10 000 liber (437 000 korun), čímž se Kidmanová stane nejlépe placeným řečníkem světa.

Článek

Jméno 38leté oscarové hvězdy je už na seznamu osob, které přednesou příspěvek na 5. konferenci generálních ředitelů podniků, již v australském Sydney pořádá od 30. srpna do 1. září americký miliardář Steve Forbes.

Pořadatelé přistoupili na mimořádný finanční požadavek Kidmanové, avšak herečka možná k účastníkům promluví prostřednictvím satelitu, tedy nikoli osobně, sdělil nejmenovaný zdroj britskému listu The Sun. "Je to ale tak známá osoba, že ji organizátoři chtějí mít mezi řečníky za každou cenu," napsal list.

Na seznamu řečníků je mimo jiné bývalý newyorský starosta Rudolph Giuliani a australský premiér John Howard. Všichni "pozemští" účastníci dostanou za projev 5000 dolarů (125 000 korun).

A o čem pohovoří Nicole? O tom, kterak může herečka a matka splnit své sny a touhy.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám