Hlavní obsah

Keanu Reeves nechce vypadat jako pitomá blondýna

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Pusu na špacír si nedávno pustil Keanu Reeves a hned pobouřil nejen filmové producenty, ale hlavně blondýnky. Hlavní hrdina proslulého Matrixu totiž v souvislosti s natáčením svého nového snímku Constantine prohlásil, že v něm nehodlá vypadat jako "pitomá blondýna", a tak se nenechá odbarvit na blond, jak si žádají hlavně producenti.

Foto: Jana Matějíková

farmářské trhy ve znamení zabijačky

Článek

"Je to naprostá hloupost. Nechápu, jak mohli takovou roli napsat na tělo právě mně. Vyzkoušel jsem několik blonďatých paruk a musím říct, že jsem v nich vypadal naprosto pitomě. Miluji svoji barvu vlasů a taky nechci, aby si o mně fanoušci začali říkat stejné vtipy, které se tradují o blondýnách," řekl osmatřicetiletý Keanu, jehož přirozeně tmavé vlasy považují fanynky za nedílnou součást hercovy sexuální přitažlivosti.

Vypadal bych směšně

Snímek Constantine by se měl začít natáčet v září. Jeho realizace je ale prozatím nejistá. Veškeré dohody stojí právě na Reevesově ochotě objevit se ve filmu odbarvený na blond. "V žádném případě si vlasy nenechám zesvětlit. Vypadal bych opravdu směšně. Jestli mě budou producenti ve snímku chtít, pak na moji podmínku přistoupí. Pokud ne, je mi opravdu líto," řekl údajně své poslední slovo jeden z nejlépe placených herců.

Producenti se ale podle všeho nehodlají vzdát a s Reevesem chtějí do září ještě vyjednávat. "Ve hře je stále mnohamiliónový honorář a také Keanova role producenta a podíl na zisku z filmových práv," uvedl zdroj blízký produkci filmu Constantine.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám