Hlavní obsah

Katie Holmesovou vzrušuje, když její manžel Cruise pilotuje letadlo

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Herečku Katie Holmesovou, známou zejména díky seriálu Dawsonův svět, vzrušuje, když její manžel Tom Cruise pilotuje letadlo. Holmesové, která si Cruise vzala v listopadu 2006, Cruisova schopnost pilotovat velké proudové letadlo neuvěřitelně imponuje.

Foto: Profimedia.cz

Tom Cruise s Katie Holmesovou

Článek

"Je to výjimečný pocit, když Tom pilotuje letadlo. Doopravdy ví, co dělá. Když se rozhodne něco dělat, tak do toho jde naplno. Je to skvělé - je to žhavé," řekla Katie Holmesová.

Přestože je do Toma dle svých slov obrovsky zamilovaná, tak se stále snaží co nejvíce vídat se svými kamarádkami. Hvězda snímku Batman začíná, která má s Tomem dceru Suri, považuje udržování přátelství se svými kamarádkami za neuvěřitelně důležité.

"Jsem si vědomá toho, jaký je v dnešní době vyvíjen na ženy tlak, zejména na ty mladé. Přijde mi úžasné, když vidíte ženy jak pracují dohromady a jsou kamarádky. Mám mnoho přítelkyň a jsem za to ráda. Chodila jsem na dívčí akademii a z té doby mám stále ještě mnoho přátel," dodala Holmesová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám