Hlavní obsah

Kateřina Průšová je tajemná, blíží se svatba?

PRAHA

Svatba loňské miss Kateřiny Průšové je už asi na spadnutí. Modelka byla v pondělí kmotrou nového alba Zdeňka "Style" Hrubého. Ten ji při křtu v pražském klubu Infinity na pódiu představil a začal naznačovat, že Kateřina má také možná něco, co by ráda sdělila. Poté však prohlásil, že to nebude prozrazovat. Průšová reagovala přáním: "Neprozrazuj!"

Foto: Magistrát města Plzně

Začala obnova dřevin v historické části Borského parku v Plzni.

Článek

V přítomných tak vyvolala dohady, zda už se náhodou neupřesnil termín jejího sňatku s podnikatelem Petrem Vlasákem. Pár spolu chodí už rok a od začátku letošního jara se začalo hovořit o zasnoubení a plánované svatbě. Možnost, že by Kateřininu tajemnost vysvětlovalo těhotenství, nejspíš vylučuje fakt, že modelka odbíhala spolu s kamarádkami Lucií Koňaříkovou a Romanou Vítovou kouřit.

Kateřina Průšová - i zdravě žijící modelky kouří...

Svatbu naproti tomu neplánuje fotbalové eso Tomáš Rosický a loňská druhá vicemiss Radka Kocurová. Ti jsou spolu také už téměř rok a jsou viditelně šťastní. Modelka však nedávno Novinkám svěřila, že jsou příliš mladí a na manželství je ještě příliš brzy. Prozatím se Radka raduje ze svého nového pražského bytu. S Tomášem se navštěvují, jak je to jen možné.

Modelka Radka Kocurová s přítelem fotbalistou Tomášem Rosickým.

Zpěvák Zdeněk "Style" Hrubý vydal k desátému výročí svého působení na české hudební scéně album Best of 1993-2003. Za kmotry si vybral bratry Rosické, výše zmíněnou Kateřinu Průšovou a rosničku Romanu Vítovou. Vysvětlil, že má pro krásné a zejména blonďaté ženy slabost.

(Zleva) Moderátor křtu, Jiří Rosický, Kateřina Průšová, Romana Vítová, Zdeněk "Style" Hrubý a jeho manažer.

Romana Vítová polité CD hbitě olízla, což Hrubý komentoval slovy: "Ona Romana ráda líže." Rosnička, kterou nedávno časopis Spy označil za nejhloupější českou blondýnku, se začala tomuto dvojsmyslnému sdělení mohutně bránit. Vysvětlila, že Hrubého písně šumí stejně jako šampaňské, kterým Jiří Rosický album pokropil, a ona má sekt ráda. Zpěvákovi popřála mnoho dalších alb.

"Oslavenec" Hrubý si připíjí s kmotrem Jiřím Rosickým. Kmotry Průšová a Vítová si ťukají na úspěch alba.

Bratři Rosičtí Zdeňkovi "Style" Hrubému popřáli mnoho úspěchu a řekli, že se album moc dobře poslouchá. Kateřina Průšová zpěvákovi popřála hlavně hodně fanynek, a to kvůli výše zmíněné zálibě Hrubého v krásných ženách.

Bratři Jiří a Tomáš Rosičtí, Kateřina Průšová s kabelkou Louis Vuitton a rosnička Romana Vítová s hlubokým dekoltem.

Reklama

Výběr článků

Načítám