Hlavní obsah

Karolina Kurková přiletěla fandit do Prahy

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Česká topmodelka světového formátu Karolina Kurková přiletěla ve středu ráno do Prahy, aby zde podpořila český tým na cestě za vítězstvím na mistrovství světa v ledním hokeji. V Česku pobude několik dní a v sobotu se setká s pražským primátorem Pavlem Bémem, který jí předá ocenění za reprezentaci ČR v zahraničí.

Foto: Jana Matějíková

běh mezi náměstími

Článek

"Slečna Kurková přijela do Čech v podstatě na soukromou návštěvu, hlavním cílem je hokejové mistrovství světa," řekla Iva Musilová z agentury Impact.

Kurková se chystá už na večerní čtvrtfinálový duel mezi Českem a USA. "Karolina má přátele v obou týmech, takže se na zápas velmi těší," podotkla Musilová. Kurková se zúčastní i nedělního hokejového finále, v pondělí zase odlétá zpět do New Yorku.

Ocenění za šíření dobrého jména

Slavnostní přijetí u Béma, od něhož převezme ocenění za šíření dobrého jména za hranicemi naší republiky, se bude konat v rezidenci na Mariánském náměstí.

Kurková se narodila v Děčíně. Kariéru si začala budovat před čtyřmi lety, kdy se prosadila v italském Miláně. V roce 2003 získala titul Modelka roku. Fotí pro nejrůznější luxusní značky a objevila se rovněž na titulní stránce prestižního magazínu Vogue. Kromě toho již dvakrát pózovala pro kalendář Pirelli.

Dvacetiletá blondýna se pyšní ideálními mírami 89-59-89 a výškou 182 centimetry. Patří mezi nejlépe placené modelky, jen loni si vydělala 5,48 miliónu eur. Žije v New Yorku, do rodného města se vrací třikrát ročně.

Reklama

Související články

Kurková opět pózovala pro kalendář Pirelli

Ve středu byl v Londýně představen nový kalendář Pirelli, který každoročně bývá lahůdkou pro milovníky módy a krásných žen. V minulých letech se na jeho...

Kalendář Pirelli se představil v Praze

Podílet se na tvorbě dnes již kultovního kalendáře Pirelli je prestižní záležitost jak pro fotografa, tak pro modelky. Nabídka focení pro Pirelli...

Karolina Kurková si loni vydělala nejvíce

O světě modelingu sní stále více mladých žen a dívek, které pro něj dokáží přinášet nemalé oběti. Láká je nejen lesk předváděcích mol a oděvní kreace...

Výběr článků

Načítám