Hlavní obsah

John Travolta chce napsat autobiografii

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Slavný hollywoodský herec a tanečník John Travolta uvažuje, že uspokojí zvědavost fanoušků a podělí se s nimi o svůj životní příběh. Jeho autobiografie by se měla zabývat nejen hercovým soukromým životem a úspěšným působením ve známých snímcích, ale také jeho vstupem do scientologické církve.

Foto: Jan Pařík

Tým Brna

Článek

Církvi podle vlastních slov vděčí za to, že se mu podařilo překonat hlubokou profesionální krizi, do níž se dostal v devadesátých letech.

Jednání s vydavateli a nakladateli

Padesátiletý Travolta už v cestě za knihou učinil první krok. Pověřil svého zástupce, aby začal jednat s nakladatelstvími a připravil jeho schůzku s potenciálním vydavatelem.

"Skutečně se množí telefonáty, v nichž se volající domáhají odpovědi na otázku, zda se s Johnem brzy sejdu," prozradil jeden z nich.

Nejen jeho však překvapuje, že umělec Travoltova kalibru vůbec něco takového zamýšlí.

"Většinou se do psaní pamětí pouštějí lidé, kteří jsou podstatně méně známí," vysvětlil.

Nicméně je přesvědčen o tom, že Travolta má čím zaujmout veřejnost. Jeho paměti budou přinejmenším čtenářsky atraktivní.

Reklama

Související témata:

Související články

John Travolta poletí do vesmíru

Populární hollywoodský herec John Travolta dostal nabídku letět do kosmu, napsal britský list The Sun. "Skutečně mě pozvali do kosmu. Zatelefonovali mi z NASA...

Výběr článků

Načítám