Hlavní obsah

Jiřího Bartošku už sex nezajímá

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Charismatický herec Jiří Bartoška, idol žen a dívek a prezident Karlovarského filmového festivalu, dává před sexem přednost dobré cigaretě. Svého zlozvyku se nemůže zbavit a na odvykací kúry už rezignoval. Bez cigarety se cítí nesvůj. To je také důvod, proč rád hraje golf.

Foto: Jiří Šafránek

Hnízdo čápů bílých v Břestu na Kroměřížsku

Článek

"Mám golf radši než tenis, protože se u něj může kouřit," vysvětlil. Zcela v klidu ho nechávají i varovné nápisy na obalech. Z palcových titulků na krabičkách cigaret, že kouření škodí zdraví či může negativně ovlivnit sexuální život, si nic nedělá.

"To se týká těch mladších kuřáků, mě už sex nezajímá. Já budu kouřit, ať tam budou psát cokoliv, se mnou to nehne," tvrdí.  

Nepřesvědčí ho ani manželka

Populární herec, který bývá velmi často označován za nejpřitažlivějšího muže mezi umělci, přiznává, že denně vykouří zhruba padesát cigaret, někdy i víc.

Nepřestal by kouřit ani na přání manželky. Ta je lékařkou a zdravotníci bývají velmi často v otázce kouření nekompromisní. Bartoška však tvrdí, že se mu něco podobného nemůže stát.

"Takovou ženskou bych si nikdy nevzal. Moje žena mi rozhodně tak zásadní otázku nepoloží. To můžu být v klidu," přesvědčivě prohlásil herec.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám