Hlavní obsah

Jiří Krampol stráví léto na chalupě

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jiří Krampol už několik let uvádí úspěšný televizní pořad Nikdo není dokonalý. Každý týden se točí a neustále se připravují nové díly. Krampol si dává záležet, aby pořad nezevšedněl. Uprostřed práce se již těší na dovolenou.

Foto: Robert Smolík

Skriptorium broumovského kláštera - středověká písárna, ve které si děti vyzkoušejí, jak se kdysi psalo.

Článek

Za hranice naší republiky ale nezamíří. "Budu v Česku, v Praze a na chalupě. Vůbec nepočítám s tím, že bych se teď pakoval a letěl někam daleko."

Za sluncem vyráží v zimě

Do dalekých zemí se jezdí ohřát spíš v zimě. "Je příjemné vypadnout z těch našich mlhavých zim někam na sluníčko. Ale kdybych byl úplně upřímný, ani to zimní balení a odlétávání mě už vůbec nebaví. Takže se těším na svůj byt a na chalupu. Na chvíli vypnu a zapomenu, že nikdo není dokonalý," usmál se.  

Zajímavá nabídka

Krampol se netají tím, že by se rád znovu objevil ve filmu. Je možné, že se mu jeho přání brzy splní.

"Mám zajímavou nabídku, ale nemohu ji prozradit, protože nejsou ještě vyjasněné všechny peníze, a tak se dopředu nemohu pochlubit, v jaké roli se divákům představím. Věřím, že to dobře dopadne a na plátně se opět ukáži," těší se Krampol.

Reklama

Související témata:

Související články

Krampol má špatné sny

Jiří Krampol, který odletěl na týdenní natáčení pro televizi Prima na ostrov Djerba, se rozhodnul navštívit spoustu exotických míst. Chce vidět Egypt, láká...

Výběr článků

Načítám