Hlavní obsah

Krampol má špatné sny

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRNO

Jiří Krampol, který odletěl na týdenní natáčení pro televizi Prima na ostrov Djerba, se rozhodnul navštívit spoustu exotických míst. Chce vidět Egypt, láká ho Lanzarote a těší se také na Srí Lanku a Filipíny. Cizokrajné státy ho přitahují, ale nedokázal by dovolenou strávit celodenním ležením na pláži. Potřebuje ji prožít aktivně.

Foto: Petr Koritina

Akademický malíř Kamil Sopko pod sochou Pallas Athény

Článek

"Nedovedu si představit, že bych se třeba pořád jenom válel pod slunečníkem. Musím vyvíjet nějakou činnost. Vždycky se například účastním místního tenisového turnaje," řekl Krampol a dodal, že si z každé cesty do zahraničí přiváží talismany.

Lapač zatím nefunguje

Vlastní již celou sbírku přívěšků z Afriky, několik prstýnků pro dobrou náladu. Poslední amulety si přivezl z Ameriky. V Údolí ohňů mu Indiáni věnovali náramek a od Siouxů dostal Dream catcher, neboli lapač snů.

"Dream catcher dříve visíval nad indiánským lůžkem. Je to síťka, stylizovaná jako pavučina a z ní vedou třásně a kuličky s peříčky, které mají zachytit ošklivé sny. Já ale nevím, jestli lapač funguje, protože mně se stejně zdají jen samý blbosti," usmál se oblíbený moderátor.  

Vaření ho zklidňuje

Z ciziny si Jiří Krampol přiváží také recepty. V Americe sehnal například sto sedmdesát let starý recept na steakové koření.  

"Vaření mě uklidňuje. Mám hroznou radost, když lidem moje jídlo chutná. Baví mě to stejně jako toho, kdo rád maluje nebo se hrabe v autě. Já ovšem technické věci nenávidím, jsem mimořádný technický antitalent," svěřil se Krampol.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám