Hlavní obsah

Jeden sázkař vyhrál 4,5 miliónu, druhý měl obrovskou smůlu

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Sen každého sázkaře se v minulých dnech splnil neznámému fandovi sportu, který vsadil 165 korun a vyhrál 4 617 359 korun. K výhře mu pomohl nejvyšší vsazený a úspěšný kurz v historii sázkové kanceláře Fortuna - 1 439 125,45. Jiný sázkař měl zase naopak neuvěřitelnou smůlu. Poslední zápas, po jehož úspěšném skončení by ho čekal více než milión korun, se pokazil až několik minut před koncem.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Sázení může přinést výhry, ale i zlost a smutek.

Článek

Šťastlivec potřeboval k výhře maličkost - vybrat správných 38 zápasů, které rozdělil do šesti skupin v takzvané sázce Maxikombi. I přes vysokou výhru mu však vyšly pouze tři skupiny.

"Přiznám se bez mučení, měl jsem mžitky před očima, když jsem si k snídani pustil statistiku výher. To snad ani není možné trefit, řeknete si. Ale je, pánové a dámy. Ale je!" uvedl hlavní bookmaker Fortuny Michal Hanák.

Pozastavil se i nad neuvěřitelným celkovým kurzem. "Věřím, že takový kurz většina sázejících neviděla ani v hodně divokém snu," podotkl Hanák.

Štěstí neznámému výherci přinesly zápasy různých evropských fotbalových soutěžích včetně české nejvyšší domácí soutěže. Tipoval ale i první českou hokejovou ligu a NHL. Celkově uhodl 30 z 38 utkání.

Smolař nebude mít rád Agbonlahora

Útočníka Gabriela Agbonlahora z londýnské Aston Villy nejspíš nebude mít rád sázející, kterému jeho branka, vstřelená sedm minut před koncem utkání s Evertonem, sebrala více než miliónovou výhru.

Jedna ze sběren společnosti Sazka v jihomoravském kraji přijala v uplynulém týdnu tiket s jedenácti utkáními českých, anglických, francouzských, holandských, italských, německých a španělských fotbalových soutěží. Vsazená sázka představovala 100 Kč, ale vzhledem k vysokým kurzům by se výhra v případě uhodnutí všech výsledků vyšplhala až na 1 252 910 Kč.  

V neděli večer už sázející věděl, že prvních deset utkání tipoval správně a čekal pouze na výsledek posledního zápasu, Aston Villa vs. Everton, který se hrál v pondělí. V kurzu 2,82 měl vsazeno na výhru hostujícího, v tabulce lépe umístěného Evertonu.

Fotbalisté Evertonu se v 15. minutě skutečně ujali vedení, když jejich branku vstřelil záložník Joleon Lescott. Ve druhém poločase se na trávníku objevil v dresu Aston Villy i bývalý český reprezentant Patrik Berger. Výsledek vydržel až do 83. minuty, kdy domácí útočník Gabriel Agbonlahor vyrovnal. Celku Aston Villy tak zachránil bod, zatímco zklamaného sázejícího připravil sedm minut před koncem o více než jeden a čtvrt miliónu.

Tiket velkého smolaře
AS Řím - AC Milán1:12,90
Norimberk - Hertha Berlín2:12,07
Betis Sevilla - Villareal3:33,25
Olomouc - Slavia Praha1:22,20
Nantes - Sedan0:14,00
Hamburk - Wolfsburg1:01,80
Offenbach - Fürth1:22,40
Excelsior - Den Haag3:11,95
Twente - Utrecht3:01,60
Santander - Bilbao5:41,92
Aston Villa - Everton1:12,82

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám