Hlavní obsah

Jacksonová vystoupila v televizní noční show

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW YORK

Zpěvačka Janet Jacksonová se poprvé od svého skandálu s odhaleným ňadrem objevila na televizní obrazovce americké stanice CBS, kde se měla osobně vyjádřit k únorové "nehodě", kterou tehdy odvysílal právě jmenovaný kanál. V pondělí večer přijala pozvání moderátora Davida Lettermana v pořadu Late Show. Informaci přinesly internetové stránky deníku The Washington Post.

Foto: Martin Pokorný

Sluníčko je v tomto ročním čase nestálé, když ale opravdu svítí,lyžování v Jeseníkách je naprosto skvělé. Třeba v bílé stopě pod Pradědem.

Článek

Jacksonová se televizním divákům představila v červených šatech, které dávaly na odiv její bujné poprsí a bříško, což vyvolalo obavy u producentů pořadu. Nakonec však z pořadu odvysílaném se zpožděním vyřadili její výroky, jimiž reagovala na dotěrné moderátorovy dotazy kolem odhaleného ňadra. "Ježíši Kriste!", zvolala Jacksonová, zjevně rozladěná Lettermanovými neutuchajícími narážkami.

Moderátor totiž několikrát na zpěvačku vyvinul nátlak a snažil se z ní vydolovat vlastní názor na její skandální odhalení při finále americké fotbalové ligy Super Bowl. Zpěvačka trvala na svém - prý šlo o nešťastnou nehodu, která překypěla v trapas.

"Nebyl to reklamní trik," vysvětlila později zpěvačka, která ve Spojených státech právě vydává své album Damita Jo.

Justin Timberlake, který při vystoupení na Super Bowlu zpěvačce strhnul část oděvu, se nyní musí asi cítit rozpačitě. Jacksonová, která ho dříve považovala za svého přítele, nyní prohlásila, že si o dalším vývoji vztahu musí se zpěvákem teprve promluvit.

Reklama

Související témata:

Související články

Janet Jacksonová se znovu odhaluje

Zpěvačka Janet Jacksonová zřejmě brzy znovu vyvolá další skandál napříč celou Amerikou. Na obalu své nové desky Damita Jo, která se objeví na pultech letos...

Výběr článků

Načítám