Hlavní obsah

Jana Kirschner se opozdila, protože uvízla na toaletě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BRATISLAVA

K výkonu, za který by se nemusel stydět ani horolezec, byla přinucena slovenská zpěvačka Jana Kirschner. Těsně před vystoupením v jedné bratislavské restauraci se zabouchla na toaletě a nepodařilo se jí přivolat pomoc. Na svobodu nakonec prolezla škvírou mezi dveřmi a stropem.

Foto: Helena Horáková videovize.info

Před časem byla natočena i scéna s policejní eskortou od benzínky ve Vysokově do Josefova u Jaroměře. Tomáš Magnusek organizuje přípravu záběru.

Článek

"Chtěla jsem otevřít dveře a klika mi najednou zůstala v dlani," přiznala se 24letá zpěvačka listu Nový čas. "Pokusila jsem se sehnat pomoc mobilem, volala jsem svému manažerovi, známým, ale nikdo nezvedal telefon. Navíc se mi vybila baterie".

Nepomohlo ani hlasité volání o pomoc. Nakonec si zpěvačka poradila sama. Toalety nebyly v horní části uzavřeny, a tak mohla díky své štíhlé postavě a šikovnosti prolézt mezerou mezi dveřmi a stropem. "Všechno dobře dopadlo a vystoupení jsem stihla jen s pětiminutovým zpožděním," vydechla si zpěvačka.

Reklama

Výběr článků

Načítám