Hlavní obsah

Jan Musil se postará o SuperStar

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Známý moderátor televizní Sauny Jan Musil skončil s moderováním. Již pro něj není důležitá popularita, kvůli které se veřejnost dozvěděla detaily z jeho soukromého života. V současnosti se stal jedním ze tří majitelů agentury, která se bude starat o některé z vítězů televizní soutěže Česko hledá SuperStar.

Foto: Stanislava Dvořáková

Malá scéna v Ústí nad Orlicí se po několik dubnových dní stala dějištěm představení Divadla dětí z Karlových Varů s pohádkou o třídění odpadu.

Článek

"Jsem rád, že se mi to podařilo. O tyto nové pěvecké tváře je velký zájem, a tak budou potřebovat, aby o ně někdo řádně pečoval," sdělil Musil.  

Návrat na obrazovku nevyloučil

"Každý, kdo mě potká, mi říká, že je škoda, že jsem zmizel z obrazovky. Netvrdím, že se na ni nikdy nevrátím, ale zatím se nechci ukazovat za každou cenu. Musel by přijít pořad, který by měl vyšší smysl. Nechtěl bych například moderovat soutěže," podotkl.

Musil: Bublina je úžasná ženská

Musil je pověstný svou náklonností ke zvířatům. Zřejmě právě proto zastává také funkci šéfredaktora dvou časopisů o zvířatech a jednoho čtyřnohého přítele chová. "Já sám mám dogu Bublinu. Jsou jí tři roky, váží 54 kilo a je to úžasná ženská. Mám ji moc rád," pousmál se.

Oblíbený Jan Musil, který se potýká s leukémií, je rád, že se jeho zdravotní stav v poslední době zlepšil. "Dokonce jsem trochu přibral, z toho mám teď největší radost. Věřím, že všechno bude dobré. Dal jsem se dohromady," uzavřel Jan Musil.

Reklama

Související články

Moderátor Honza Musil v televizi končí

Dlouhá léta byl Honza Musil neodmyslitelně spojován s pořadem Sauna na TV Prima. Tomu je od letošních prázdnin konec. Po reorganizaci vysílacího schématu,...

Výběr článků

Načítám