Hlavní obsah

Jako v Kobře 11. Na americké dálnici letělo auto vzduchem skoro 40 metrů, zachytila to kamera

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Desítky metrů v autě letěla mladá řidička při nehodě, k níž došlo minulý týden na dálnici v Georgii. Dramatickou scénu jako ze seriálu Kobra 11 zachytila osobní kamera jednoho z přítomných policistů.

Řidička najela na dálnici na rampu odtahovky, s autem letěla skoro 40 metrů.Video: LOWNDES COUNTY SHERIFF'S OFFICE/LOCAL NEWS X /TMX, AP

 
Článek

Policista, jehož kamera nehodu zachytila, v té době na místě zasahoval u jiné nehody. Na místě byl také odtahový vůz, jenž už spustil nakládací rampu. Podle policejní zprávy měl aktivovanou světelnou signalizaci, jednadvacetiletá řidička z Floridy však vůz i výstražná světla přehlédla a vysokou rychlostí najela na rampu.

Rampa její Nissan Altima vymrštila do vzduchu a následoval 37 metrů dlouhý let, po němž auto ještě narazilo do dalšího vozu, který právě projížděl kolem.

Odlétávající trosky aut podle agentury AP zasáhly zástupce šerifa okresu Lowndes, ale zranění neohrožuje jeho život. Hůře na tom pravděpodobně bude mladá řidička. Byla převezena do nemocnice, ale rozsah jejích zranění policejní zpráva neupřesňuje.

Vyhozený kmen stromku knokautoval projíždějícího motorkáře

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám