Hlavní obsah

Jack Osbourne si užívá sex na jednu noc

Novinky, Korzo/P

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Devatenáctiletý Jack, syn Ozzyho a Sharon Osbourneových, má v oblibě spíše sex na jednu noc, než aby navazoval dlouhodobé vztahy. Ty mu prý způsobují "příliš velké psychické problémy". Proto raději sáhne po dívce, která hned ráno z jeho postele vypadne.

Foto: HZS Zlínského kraje

Požárem zničená hospodářská budova.

Článek

"Děsí mě závazky, tak se jim raději pohodlně vyhýbám," přiznal se veřejně Jack Osbourne a upřímně se také doznal k tomu, že si náramně užívá slávy, která mu zaručuje, že bude moci strávit každou noc s jinou ženou.

"Je velice příjemné vědět, že vždycky někoho ulovíte, když budete mít chuť. Sláva má přece jen mnohem více pozitivních stránek než těch stinných," nechal se slyšet.

Všechny ženy nestihne

"Sex s partnerem na jednu noc mi připadne hodně vzrušující. Dopřávám si ho plnými doušky, každou noc s jinou dívkou. I kdybych žil několik životů, asi bych se nestihl vyspat se všemi ženami, které o mě projevily zájem," prohlásil Jack, který dokáže dokonale těžit z popularity svých rodičů, nicméně si uvědomuje, že s ním většina dívek chce spát právě jen kvůli tomu, že je slavný.

"To ale přece není důvod k tomu, abych jejich nabídky nevyužil. Byl bych, upřímně řečeno, hlupák. Mám do značné míry problémy se závazky, tak to alespoň řeším tímto způsobem. Je to snadnější a zábavnější," dodal Jack.

Reklama

Související články

Jack Osbourne dostal od Stewartové prsa

Jack Osbourne, syn Ozzyho a Sharon Osbournových, dostal vskutku netradiční dárek. Jeho přítelkyně, herečka Kimberly Stewartová svého milence obdarovala...

Výběr článků

Načítám