Hlavní obsah

Jack Osbourne dostal od Stewartové prsa

LOS ANGELES

Jack Osbourne, syn Ozzyho a Sharon Osbournových, dostal vskutku netradiční dárek. Jeho přítelkyně, herečka Kimberly Stewartová svého milence obdarovala vlastními prsními implantáty, které si nechala odstranit.

Foto: KulturaFM

plakát Hvězdy ve městě

Článek

Dcera zpěváka Roda Stewarta se zamyslela, jaký dárek by Jacka nejvíce potěšil. Došla k závěru, že netradiční radost by mu mohly udělat její bývalé vycpávky ňader.

Jack nemusí vzpomínky na někdejší ženskou pýchu litovat, Kimberly si totiž nechala svá prsa zvětšit. Zpravodajský server Ananova napsal, že unikátní dárek umístil na čestné místo a implantáty vystavil do skleněné nádoby v ložnici. "Není to špatný suvenýr," poznamenal mladý Osbourne. 

Nezvládnul stěhování

Osbourne se s Stewartovou stýká od listopadu loňského roku. Od té doby je podle deníku The Sun vztah poznamenán Jackovou nadměrnou konzumací alkoholu a omamných látek.

Přiznal, že pije již od svých dvanácti let, marihuanu začal kouřit o rok později, když se Osbournovi přestěhovali z Londýna do Los Angeles. Začal na sobě však pracovat a loni nastoupil na odvykací kúru.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám