Hlavní obsah

Ivana Chýlková si potrpí na chytré muže

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Jan Kraus, partner Ivany Chýlkové, je sice o hlavu menší než herečka, ale zato je to, jak sama říká, velice chytrý muž. Vychovává s ním syna Jáchyma. Všichni tři se také společně chystají na prázdniny.

Foto: Milan Haluška
Článek

"Já mám totiž ráda chytré muže. A že by ten můj byl nesnesitelný? To bych s ním určitě nežila. A vůbec, mám ráda chytré lidi a těm vždycky dávám přednost," řekla Chýlková a přiznala, že je šťastná nejen ve svém vztahu, ale i v práci.

"Já už jsem došla do takového stádia, že se těším na každé představení, v němž hraji. Není titul, že bych si řekla, dneska se mi do divadla vůbec nechce. Co se týče práce, jsem moc spokojená," podotkla herečka.

Přeje si příznivé počasí

Přesto jí zbývá i čas na odpočinek. "Najdu si dny volna. Chceme jet všichni tři na chalupu. Jen aby bylo hezké počasí. Jinak by nám nezbývalo nic jiného než si jet odpočinout někam k moři, abychom si také užili slunce. Ale já bych raději nikam nejezdila. Nechce se mi balit, odjíždět. Jen aby bylo v Čechách hezky," přeje si herečka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám