Hlavní obsah

Iva Kubelková stále kojí 19měsíční dceru, ukázala se bez podprsenky i kalhotek

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Modelka a moderátorka Iva Kubelková se po roce objeví na módním mole. Na zkoušce šatů se ukázala bez podprsenky a kalhotek a prozradila, ze stále kojí devatenáctiměsíční dceru Karolínku.

Článek

"Stále kojím. I dceru Natálku jsem kojila do dvou let, takže bych Karolínku nerada ochudila," přiznala Novinkám Iva Kubelková při zkoušce šatů na módní přehlídku návrhářky Jaroslavy Sedláčkové.

Modelingu se Iva věnuje už jen výjimečně. "Živí mě moderování. Modeling už je velmi okrajovou záležitostí. Předvádím z radosti pro přátele. Kdyby mi dával někdo bůhví kolik za přehlídku na diskotéce, tak bych s díky odmítla," přiznává.

S Jaroslavou Sedláčkovou spolupracuje už řadu let. "Její šaty jsou nádherné, předvádím pro Jarušku pravidelně a nebudu chybět ani na její letošní přehlídce 25. listopadu," říká Kubelková, která si na zkoušce šatů oblékla i průhledný model, který velmi odhalil její křivky.

S přítelem Ladislavem Doležalem vychovává Iva dvě děti - šestiletou Natálku a devatenáctiměsíční Karolínku. Moderuje, hraje a dokonce studuje na vysoké škole sociální a masovou komunikaci.

"Bakaláře mám hotového, teď pokračuji v magisterském studiu. Učím se večer po osmé, když holčičky jdou spát," upřesňuje. Zvládá to především díky partnerovi a mamince. "Hodně pomáhají. Není to úplně med, ale jde to," říká.

Třetího potomka zatím neplánuje. "Nezavrhuji to, ale na cestě není. Ukáže to čas, teď v dohledné době určitě ne," říká.

Ani do svatebních šatů se Iva nehrne. Veselka pro ni není důležitá. "Když dva fungují, nemám pocit, že by měli něco potvrzovat, měnit. Jsem spokojená a na to papír nepotřebuji," dodala.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám