Hlavní obsah

Indonésanka po 10 měsících manželství zjistila, že její manžel je žena

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Dost velké překvapení čekalo po desetiměsíčním manželství ženu z Indonésie. Zjistila totiž, že po celou dobu svazku žila v obrovské lži. Manžel jí tvrdil, že je chirurg a úspěšný byznysmen, ve skutečnosti ale nebyl nic z toho. A dokonce ani muž, píše server India Times.

Foto: Profimedia.cz

Ne každý je připraven posunout vztah na novou úroveň a vkročit do manželství.

Článek

Žena, známá pouze pod iniciálami NA, se se svým milým, ve svatebních dokumentech uváděným pod iniciálami AA, seznámila na seznamovací aplikaci.

Netrvalo dlouho a zamilovaný pár uzavřel manželství. Protože ale AA nebyl schopen doložit potřebné dokumenty požadované státem k legální svatbě, vstoupili do sňatku prostřednictvím ceremonie, kterou uznává pouze náboženství, a nikoliv stát.

AA své ženě tvrdil, že je chirurgem vystudovaným v USA a úspěšným podnikatelem obchodujícím s uhlím. Po uzavření sňatku se oba přestěhovali k rodičům NA, ti ale byli k AA podezřívaví, což nakonec vyústilo k přesunu páru do nového domova na Sumatře.

V té době se ale AA neustále obracel na rodiče NA s prosbou o finanční výpomoc. Během jejich vztahu od nich a jejich dcery měl vyloudit celkem 300 milionů indonéských rupií (cca 475 tisíc korun).

Indonésie založí novou metropoli. Jakarta je už moc špinavá a přelidněná

Svět

Při sexu si musela zavazovat oči 

V dubnu rodičům NA došla trpělivost a nahlásili AA, který měl svoji ženu několik měsíců držet v domě na Sumatře, na policii. AA následně policii při výslechu přiznal, že je ve skutečnosti žena.

Na otázku, jak to probíhalo v jejich sexuálním životě, policistům NA odpověděla, že AA vždy před stykem zhasl všechna světla a donutil ji zavázat si oči.

Podle serveru India Times se AA, ve skutečnosti žena známá pod iniciálami EY, v úterý 14. června dostavila k okresnímu soudu ve městě Jambi. Konečný rozsudek ale v případu prozatím nepadl.

Reklama

Výběr článků

Načítám