Hlavní obsah

Hvězdná Renée nemůže najít chlapa

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Krásná a úspěšná hollywoodská herečka Renée Zellwegerová, která naposledy zazářila v roli vražedkyně Roxie ve vítězném oscarovém snímku Chicago, šokovala své přátele, když během večeře přiznala, že není schopná najít muže, se kterým by šla na rande.

Foto: archiv rodiny Dytrychovy

Zvonařka Marie Tomášková-Dytrychová je pokračovatelkou rodinné tradice. První zvon odlil její otec Josef Dytrych 1. května 1950.

Článek

Renée se podle deníku The Sun rozplakala a otevřeně přiznala, že strašně touží po lásce a tráví opuštěné večery sledováním televize ve společnosti svého psa. Její současná situace je neuvěřitelně podobná té, kterou prožívala Bridget Jonesová, hrdinka, jež Renée Zellwegerovou celosvětově proslavila a vynesla jí její první nominaci na Oscara.

Okoušou Renée vlčáci?

Čtyřiatřicetileté herečce se prý koulely po tvářích slzy, když přátelům líčíla: "Jsem tak opuštěná. Vůbec nerandím. Mám pocit, že zestárnu opuštěná." Jeden ze zaskočených hostů později deníku The Sun řekl: "Bylo to jako scéna z Deníku Bridget Jonesové." Třicátnice Bridget totiž také nemůže zakotvit v žádném pořádném vztahu a bojí se, že zůstane sama a nakonec ji okoušou vlčáci.

Útěchu Renée Zellwegerové poskytla Demi Mooreová, herečka a bývalá manželka Bruce Willise, která seděla vedle ní u stolu. Údajně jí položila ruce okolo ramen a slíbila, že si spolu někam vyrazí, aby se Renée s někým seznámila. "Neboj se, to bude dobré," chlácholila nešťastnou kolegyni Demi.

Rodačka z Texasu neměla vážný partnerský vztah od rozchodu s komikem Jimem Carreym před třemi lety. Renée byla spojována s vyhlášeným svůdníkem Georgem Clooneym, ale sama vztah popřela s tím, že jsou jen výborní přátelé.

Neštěstí v lásce, štěstí ve hraní

Zatímco v lásce je Renée nespokojená, profesně je velmi úspěšná a její kariéra je nastartovaná ohromně slibně. Letos byla už podruhé nominována na Oscara, a to za nejlepší ženský výkon v hlavní roli za film Chicago. V roli vražedkyně Roxie prokázala mladá herečka nesmírný pěvecký i pohybový talent, ale letošní konkurence byla příliš silná. Oscara jí nakonec "vyfoukla" Nicole Kidmanová, která byla rovněž nominovaná podruhé v řadě. Ta si tentokrát zlatou sošku odnesla za mimořádné ztvárnění spisovatelky Virginie Woolfové ve filmu Hodiny.

Renée Zellwegerovou mohou čeští diváci v současné době vidět ve zmíněném muzikálu Chicago a zanedlouho se do kin dostane i hereččin nejnovější snímek, ve kterém bude jejím hereckým partnerem Ewan McGregor.

Reklama

Související témata:

Související články

Chicago: vraždy v rytmu jazzu

Šesti Oscary ověnčený filmový muzikál Chicago s Renée Zellwegerovou, Catherine-Zeta Jonesovou a Richardem Gerem v hlavních rolích vstoupil do českých kin....

Výběr článků

Načítám