Hlavní obsah

Hůlka přijel ze Střední Ameriky dohola a se sešitou hlavou

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ostříhaný dohola a s potlučeným okem a sešitou hlavou se vrátil z pětitýdenní cesty po Mexiku, Kubě a Guatemale zpěvák Daniel Hůlka. Na cestu po Střední Americe vyrazil s kamarády; asi v polovině pobytu za nimi přiletěla i Hůlkova mladá manželka.

Foto: Ondřej Kořínek

Ilustrační foto

Článek

Bez vlasů, ale také bez šrámů se společně s Hůlkou vrátil i jeho dlouholetý kamarád Martin Svoboda, exmanžel herečky Mahuleny Bočanové. Hůlkova manželka Libuše Haraštová však v letadle nebyla.

"Přiletí příštím letem. Nevím, co se jim stalo. Vím jen, že Dan má potlučené pravé oko a osm stehů na hlavě," řekl ČTK zpěvákův manažer Ondřej Málek. Podle jednoho z kamarádů prý Hůlka přehnal dovádění v pralese a neudržel se na liáně. Manažer to nemohl potvrdit, ani vyvrátit.

Hůlka plánoval cestu dlouho dopředu. Původně prý chtěl jet do Asie, ale kvůli viru SARS své plány změnil. S dlouhou cestou prý počítal i ve smlouvě na muzikál Drákula, v níž si vymínil, že bude na měsíc uvolněn. Jestli bude holohlavý Drákula stejně démonický jako dlouhovlasý, budou moci diváci posoudit už v nejbližších dnech. Hůlka by měl totiž začít vystupovat ještě tento týden.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám