Hlavní obsah

Hugh Grant si naříká na mizerný život

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LONDÝN

Britský herec Hugh Grant má vše, co by si muž mohl přát - je známý, úspěšný, bohatý, o práci nemá nouzi a vede se mu i v osobním životě, v němž významnou roli nyní hraje krásná a mladá Jemima Khanová. Přesto si stěžuje a tvrdí, že jeho herecký život je ubohý. Dokonce uvažuje o tom, že s hereckou kariérou skoncuje.

Foto: The Four Elements

The Four Elements

Článek

Čtyřiačtyřicetiletý Grant se na filmových plátnech ukáže v novém snímku Bridget Jonesová: S rozumem v koncích. V Londýně měl film premiéru 9. listopadu.

Přestože jen role v tomto filmu mu vynesla 17,5 miliónu dolarů, herecké povolání považuje za naprosto ubohé.

Scénář na obzoru

"Je to tak zdlouhavé, nudné a také je obtížné mít dobré výsledky," poznamenal pro deník The Daily Telegraph. Poznamenal, že herectví je velmi obtížná zkušenost.

Kromě toho přiznal, že ze svého povolání už nepociťuje radost a vzrušení, jako tomu bylo doposud. Podle něj je k výkonu herecké profese nutná pevná vůle a velmi silná povaha.

Dodal, že se právě nachází ve fázi před hereckým důchodem. "Uvažuji o tom, že napíšu scénář," naznačil dráhu, kterou by se mohl nadále ubírat.

Reklama

Související články

Hugh Grant je podle exmilenky sexuální maniak

Populární britský herec Hugh Grant se na filmovém plátně jeví jako slušný a dobře vychovaný mladík, ve skutečnosti je neukojitelným sexuálním maniakem....

Hugh Grant vybíral zásnubní prstýnek

Sotva po tříměsíční známosti udělal britský herec Hugh Grant ze své přítelkyně Jemimy Khanové zřejmě snoubenku. Podle zdrojů z jeho blízkého okolí...

Výběr článků

Načítám