Hlavní obsah

Hrubešová má strach o manžela, ten už si v Argentině "zničil" kotník

– Praha
Novinky, Gabriela Wolfová

Je to přesně týden, co české hvězdy odletěly od rodiny a přátel, aby se společně utkaly v připravované adrenalinové reality show televize Nova Wipe Out (Zničit). A už je tu první zranění. Fotograf David Kraus má vymknutý kotník a trápí ho velké bolesti.

Článek

Kraus s dalšími hvězdami stráví v Jižní Americe měsíc a všichni si sáhnou na dno svých sil. "Už si stihnul vymknout kotník.Je to hodně náročné," řekla Novinkám manželka fotografa, herečka Markéta Hrubešová na Avon párty, kam vyrazila se svojí maminkou Ludmilou, se kterou oslavovala její svátek.

Na Slovensku obdobná reality show Celebrity camp proběhla v roce 2007. Slovenské hvězdy byly tehdy na Filipínách. Ivana Christová ještě rok poté léčila závažnou infekci, kterou zde chytila a která zasáhla i její klouby. Hrozilo, že už nebude nikdy chodit.

Foto: Ondřej Lazar Krynek, Novinky

Moderátorka akce Zuzana Belohorcová pózovala na terase Tančícího domu v Praze.

Zdravotní problémy měla také Zuzana Belohorcová. Odřeniny a vymknuté kotníky byly na denním pořádku.  "Také jsem si přivezla domů infekci. Vypukla dva týdny po mém návratu a lékaři vůbec netušili, o co jde. Museli ránu naříznout a skoro měsíc nechat otevřenou. Denně jsem chodila na čištění," řekla Novinkám Belohorcová.

Do Buenos Aires odletěli vedle Krause soutěžit i Tomáš Skuhravý, Bára Munzarová, Martin Trnavský, Nikol Moravcová nebo Bára Kolářová. Všichni se na soutěž v Čechách fyzicky připravovali a dny trávili v posilovně.

"Bylo to neskutečně náročné. Budou bojovat o jídlo, o bydlení. Fyzicky jsem si na Filipínách sáhla na dno sil a to si myslím, že fyzičku mám výbornou. Snad to zvládnou a budou všichni v pohodě," přeje českým soutěžícím Belohorcová.

Reklama

Výběr článků

Načítám