Hlavní obsah

Horská dráha měla výpadek proudu, lidé zůstali viset hlavami dolů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

V čínském zábavním parku došlo v úterý k velmi nepříjemné situaci. Výpadek elektřiny totiž nastal zrovna ve chvíli, kdy se několik lidí na horské dráze zrovna nacházelo hlavami dolů.

Horská dráha měla výpadek proudu, lidé zůstali viset hlavami dolůVideo: Newsflare

 
Článek

K incidentu došlo 6. června v zábavním parku ve městě Čchin-chuang-tao v provincii Che-pej na východě Číny. Na záběrech jednoho z návštěvníků, které přinesla agentura AP, je vidět, jak se vozíky na horské dráze zastaví v nejvyšším místě, kde se nacházejí vzhůru nohama.

Podle místních médií došlo v tu chvíli k výpadku proudu v celém parku a jedenáct lidí na horské dráze viselo hlavou dolů zhruba dvacet minut. Poté se podařilo aktivovat záložní zdroj a vozíky sjely bezpečně dolů. Nikdo z pasažérů neutrpěl žádná zranění ani se u nich neprojevovaly žádné zdravotní potíže.

Místní úřady sdělily, že událost začaly bez prodlení vyšetřovat, aby se podařilo určit ty, kteří jsou za vzniklou situaci zodpovědní. Z prohlášení však nebylo jasné, zda se lidé z horské dráhy nakonec dočkají nějakého odškodnění.

V Londýně se utrhla kabina adrenalinové atrakce. Nehodu zachytila kamera

Koktejl

Reklama

Výběr článků

Načítám