Hlavní obsah

Honza Musil musí přesvědčit o svých kvalitách

Novinky, Korzo

Moderátor Honza Musil a spolumajitel společnosti Scream Artist Management, která zastupuje finalisty soutěže SuperStar, je pod neustálým tlakem z Velké Británie. Každým svým krokem totiž musí přesvědčovat držitele licence soutěže SuperStar společnost FremantleMedia,. že svoji práci umí.

Foto: DK Vsetín

V rámci festivalu se představí také soubor W-Times z Jižní Koreje

Článek

"Jednání s firmou FremantleMedia nebyla vůbec jednoduchá. Přišla i série prověřování mé osoby. Proto musíme svým úsilím stále ubezpečovat lidi v anglické firmě, které také živíme, že svou práci děláme nejlépe, jak to jde. Celkově se to ukáže za rok, až budeme prezentovat, kde ty naše hvězdičky všude jsou, a kam se nám s nimi povedlo dojít. Samozřejmě budeme rádi, pokud se nám podaří získat pověření pro další práci na SuperStar," řekl  Honza Musil.

"Jisté je zatím jen to, že 20. září vyjde oficiální zpráva, kde bude jasně řečeno, tyto lidi zastupujeme, a ti jdou s námi dál. Následovat bude turné Anety Langerové, které proběhne v říjnu. Toho už se nebudou účastnit celá desítka, ale jen ti, kteří budou mít svůj repertoár a to záležitostí tvrdé dřiny," konstatoval moderátor.

"Krom toho nelze zaručit, že někdo neonemocní nebo nebude mít školní povinnosti, takže turné nebude v každém městě totožné, i když bude mít stejný název. Vždy to ještě doplníme o nějaký ten bonbónek a nebudou chybět ani taneční kreace. Jinak budeme jezdit po městech s velkou scénou na klíč. Přivezeme a postavíme je vlastními slami, což je v Čechách ojedinělé, jelikož promotéři většinou zajišťují koncertní pódium sami," poznamenal Honza Musil.

Reklama

Výběr článků

Načítám