Hlavní obsah

Hokejoví fanoušci: Hoši, děkujeme

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Neuvěřitelné zklamání zvládlo v celé republice. Diváci v Sazka Aréně po poslední české neproměněné penaltě zkameněli. I přes neúspěch v utkání se Spojenými státy předvedli čeští hokejisté kvalitní výkon. "Jste mistři i bez zlaté," to je jen jeden ze spousty SMS zpráv, který fanoušci českým hokejistům poslali na hokejovou infolinku Eurotelu 607 00 2004.

Foto: KÚ Karlovarského kraje

Den Cyklostezky Ohře s překvapením a zajímavými dárky pro účastníky chystá Karlovarský kraj.

Článek

"Ahoj kluci. Víme že je vám to líto (nám taky) a že si myslíte, že jste zklamali, ale to ne. Hráli jste nejlíp jak jste mohli a pro nás jste ti nejlepší!!", napsaly Lucka a Míša. Hokejisté odcházeli z ledové plochy Sazka Areny, která se měla stát novým svatostánkem českého hokeje, se slzami v očích.

Fanoušci českým hokejistům prostřednictvím SMS zpráv dodávají nyní tak potřebnou podporu. Prohra je dost nespravedlivá, píše jeden z nich v narážce ne některá sporná rozhodnutí finského sudího. Všechny zprávy mají jedno společné, fanoušci našim hokejistům stále věří. "Máme vás pořád rády a pořád vám fandíme a věříme! Příští rok jim to nandáte, ať vědí co jsou čeští hokejisté zač," napsaly Jana a Samanta.

Podpořte naše hokejisty

Pošlete SMS na číslo Hokejové infolinky:

  •  607 00 2004

Reklama

Související témata:

Související články

OBRAZEM: Fandilo se jako o život

Čtvrtfinále hokejového šampionátu. V Sazka Areně nastupují mužstva České republiky a Spojených států amerických. Staroměstské náměstí v Praze je zaplněné...

Výběr článků

Načítám