Hlavní obsah

Herečka Laďka Něrgešová se bude v sobotu vdávat

PRAHA

Z herečky seriálu Velmi křehké vztahy Laďky Něrgešové se stane v sobotu paní. Provdá se za svého přítele Jaroslava Plesla, který je zástupcem šéfredaktora Lidových novin.

Článek

"Mělo by už být vše zařízené a vlastně je. Teď ale přichází ta doba, kdy lidi začínají volat a rušit smluvené věci," svěřila se herečka, která v seriálu Velmi křehké vztahy ztvárňuje Dagmar Lacinovou. "Dnes mi volal fotograf, že nemůže přijít, protože je nemocný. Chvíli nato pro změnu vizážistka, že je v Torontu a musí tam zůstat do příštího týdne, takže nyní sháním náhrady," dodala Něrgešová.

Problémy může také způsobit počasí. Laďka se bude vdávat venku a nemá přichystanou takzvanou mokrou variantu. "Koordinátorka svatby mi teď shání adekvátně velký deštník," směje se Něrgešová. "Před chvíli volal přítel a snažil se mě uklidnit, že pršet nebude. Prý to má z důvěryhodných zdrojů, tak uvidíme," směje se.

Jak zvládá nevěsta poslední předsvatební dny, si všichni asi dovedou představit. Něrgešová je ale podle svých slov spíše nezvládá. "Teprve minulý týden jsem si uvědomila, že se za několik dnů vdávám, a v tu chvíli mi začalo být hrozně špatně od žaludku a doteď ten pocit permanentně přetrvává. Bojím se toho dne, aby všechno dopadlo dobře."

Když ale pocity nevolnosti po několika dnech neustoupily, přišly na řadu pochybnosti. "Raději jsem si šla koupit těhotenský test, tedy raději dva. Těhotná nejsem, takže to jsou jen nervy," směje se. A kde se bude pohledná herečka vdávat? V Ledeburských zahradách v Praze.

Reklama

Související témata:

Související články

Laďka Něrgešová: Chtěla jsem to dělat

Laďka Něrgešová uvádí i druhý ročník soutěže Česko hledá SuperStar, přesto si nadále hraje v Činoherním klubu a objeví se i v novém filmu Filipa Renče...

Výběr článků

Načítám